Amido flyttar huvudkontoret för att kunna växa vidare

Nyhetsbild
För mer information
Patrik Simson
,
CEO
på Amido
+46 70 283 77 65
patrik.simson@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido AB flyttade under oktober månad sin verksamhet och huvudkontor till större lokaler på Fabriksgatan 7 i Gårda, Göteborg. Flytten är en del av bolagets expansionsplan.

– Amido har växt de senaste åren och vi är idag mer än dubbelt så många medarbetare som för ett par år sedan. Att flytta till ett större kontor är därför ett naturligt steg som gör att vi även framgent kan fortsätta växa och expandera vår verksamhet, säger Patrik Simson, vd Amido.

Amido har haft Första Långgatan i Göteborg som bas sedan 2019.

– Det är ett lyft och väldigt positivt för hela företaget att komma till nya lokaler i Gårda. Nu ser vi fram emot att välkomna kunder och samarbetspartners till vårt nya kontor, säger Patrik Simson.

Förytterligare information, vänligen kontakta
Patrik Simson, vd Amido, patrik.simson@amido.se, +46 70 283 77 65

Amido erbjuder lösningar för att administrera passersystemtill fastighetsbolag, företag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden.Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 30 miljoner SEK, har 32 personeranställda och huvudkontor i Göteborg. Amido AB är marknadsnoterat på SpotlightStock Market (Ticker: AMIDO). www.amido.se

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter