Amido nu medlem i Säkerhetsbranschen

Nyhetsbild
För mer information
Einar Lindquist
,
Interim VD
på Amido
031 - 719 20 70
einar.lindquist@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Amido erbjuder en plattform för att administrera passersystem, till framför allt fastighetsbolag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 30 miljoner SEK, har 32 personer anställda och huvudkontor i Göteborg.Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker: AMIDO

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido är ny medlem i Säkerhetsbranschen, Sveriges största organisation för säkerhetsföretag. Medlemskapet är en kvalitetsstämpel för Amido och innebär att bolaget kvalitetsgranskats och certifierats av Säkerhetsbranschen, samtidigt öppnar medlemskapet upp nya affärsmöjligheter.

– Det är mycket glädjande att Amido blivit fullvärdig medlem i Säkerhetsbranschen. Målsättningen med medlemskapet är att öka samverkan inom Säkerhetsbranschen där våra lösningar Alliera, Smart passage och Opna kan bidra till trygghet och ökad säkerheten i flera olika sektorer, säger Einar Lindquist, tf. vd på Amido.

Säkerhetsbranschen är en förening med 505 medlemsföretag inom säkerhet, som tillsammans omsätter 57 miljarder kronor per år och har 33 000 medarbetare. En viktig del av Säkerhetsbranschens arbete är att deras kunder ska känna trygghet då de väljer en leverantör som är medlem. Alla nya medlemmar genomgår därför en certifieringsprocess med kvalitetsgranskning.

– Säkerhetsbranschen har särskilda krav på etik, kvalitet, kunskap och ansvarsfullt agerande för samtliga medlemmar. Att Amido nu är certifierade ger ännu ett kvitto till både befintliga och potentiella kunder att vi håller hög kvalitet och är en partner att lita på, säger Einar Lindquist.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Se alla nyheter